NAUJIENOS

FOTO KONKURSAS

2019-10-28

Kviečiame dalyvauti FOTO konkurse „Geriausios JEEP MTB dviračių maratonų taurės 2019 akimirkos“!

 

Jei iš praėjusio, 2019-ųjų metų sezono turite gražių kadrų, lauksime jų elektroniniu paštu maratonas@mtb.lt ne vėliau kaip iki 2019 m. lapkričio 3 d. (imtinai).

Pabrėžiame, kad, autorius pateikdamas nuotrauką (-as) KONKURSUI, patvirtina, kad yra šios (-ų) nuotraukos (-ų) autorius. 

KONKURSUI pateiktos nuotraukos turi atitikti konkurso temą ir turi būti darytos bent viename iš 2019 metų JEEP MTB dviračių maratonų taurės etapų.

Nuotraukos bus talpinamos MTB.LT Facebook paskyroje, o už jas balsuoti bus galima iki 2019 m. lapkričio 12 dienos (imtinai).

Trys daugiausiai „like“ sulaukusių fotografijų autoriai bus apdovanoti piniginiais prizais:

1- oji vieta – 200 EUR, 2- oji vieta – 150 EUR, 3-oji vieta – 100 EUR.

Konkurso nuostatus rasite čia: nuostatai

 

KITOS NAUJIENOS

Anykščių regioninio parko lankytojų centras

Anykščių regioninio parko lankytojų centras

2016-09-06

Anykščių regioninio parko lankytojų centro ekspozicijoje susipažinsite su parko išskirtinėmis vertybėmis. Pagrindinė ekspozicijos tema – gamtos ir kultūros paveldas, atsiskleidžiantis gausiuose literatūros kūriniuose. Ekspozicijoje gausu audiovizualinės medžiagos. Interaktyviuose žemėlapiuose ne tik tiksli objektų padėtis, bet ir išsami informacija apie juos, nuotraukos, videosiužetai. Vos keliais pirštų prisilietimais sužinosite, kodėl įsteigti parko draustiniai ir rezervatas, kas juose […]

Skaityti ›
Panevėžio etapo starto sąrašas

Panevėžio etapo starto sąrašas

2016-07-15

Skelbiamas Volkswagen MTB dviračių maratonų taurės Panevėžio etapo starto sąrašas. Jį rasite čia: http://www.mtb.lt/volkswagen-mtb-taure/starto-sarasas/

Skaityti ›