NAUJIENOS

Naujienos iš SIGMA

2019-04-23

Mūsų renginio rėmėjas SIGMA pristato Jums naująjį treniruočių partnerį- ROX 12.0 SPORT.

 

Šis prietaisas Jūsų treniruotes ir navigaciją jų metu perkels į visiškai naują lygį. Šiame galingame GPS kompiuteryje yra įdiegtos pačios naujausios žemėlapių funkcijos bei daugybė kitų galimybių treniruočių metų. Išbandykite jas ir atraskite „ROXstar’ą” savyje!

 

Susipažinkite su gaminio lankstinuku lietuvių kalba: SIGMA ROX 12 GPS

 

Daugiau informacijos: https://www.sigmasport.com/en/produkte/fahrrad-computer/gps/rox/rox-12-0

 

Susidomėję kreipkitės į SIGMA atstovą el. paštu – csactiveag@inbox.lv

KITOS NAUJIENOS

Registracija atidaryta

Registracija atidaryta

2016-04-21

Kviečiame registruotis į Volkswagen MTB dviračių maratonų taurės etapus. Jūsų patogumui, šiemet atnaujinome registracijos formą. Galėsite užregistruoti kelis dalyvius iš karto, bei apmokėti tiesiogiai, jums patogiais būdais.  Jau dabar galite registruotis į visus 5 maratonų taurės etapus arba pasirinkti tik tuos, kuriuose galėsite dalyvauti.  

Skaityti ›
Alumnato kiemas

Alumnato kiemas

2016-05-26

Alumnatas – bene gražiausias Vilniaus Universiteto kiemelių, ispūdingiausias renesanso architektūros paminklas Vilniaus mieste. Itališkojo renesanso stiliaus rūmai supa reprezentacinį kiemą, o XVII a. viduryje Alumnato kiemo gilumoje buvo pastatyta koplyčia. Gatvės fasadą puošė freskos – keturiasdešimt septynių popiežių portretai, uždažyti tik XIX a. viduryje. 1582 m. popiežius Grigalius XIII a. šioje vietoje įsteigė popiežiškąją kunigų […]

Skaityti ›