NAUJIENOS

Dviračių paradu pasveikinkime Ignaliną 150-ojo Jubiliejaus proga!

2016-08-12
Varžybų dalyvių Dėmesiui!
Pagrindinį maratoną pradėsime dalyvių paradu iš starto vietos link miesto centro, taip pagerbdami Ignalinos miestą 150-ojo Jubiliejaus proga.
‎Prašome dalyvių laikytis jiems, pagal starto reitingą priklausančio, sektoriaus tvarkos iki varžymosi pradžios – kiekvieną iš sektorių ves dviratininkas su skiriamuoju ženklu, jo nebus galima lenkti iki bus duotas techninis startas.
VARŽYBŲ oficiali pradžia – Techninis startas (šūvis), paradui priartėjus prie trasos pradžios ir lydinčiam policijos ekipažui pasitraukus į šalį.
Prašome visų dalyvių elgtis sąžiningai ir korektiškai.
Dviračių paradu pasveikinkime Ignaliną Jubiliejaus proga!

KITOS NAUJIENOS

Jeep MTB maratonų taurė grįžta!

Jeep MTB maratonų taurė grįžta!

2020-06-19

Atsižvelgiant į švelnėjančias masinių renginių atvirame ore sąlygas, INFORMUOJAME, kad „JEEP MTB dviračių maratonų Taurė 2020” įvyks: I etapas – rugpjūčio 16, Ignalina II etapas – rugsėjo 27, Vilnius Artimiausiu metu bus paskelbti patikslinti nuostatai ir atidaryta dalyvių registracija.

Skaityti ›
Žagarės vyšnių festivalis

Žagarės vyšnių festivalis

2018-05-30

Idėja suorganizuoti pirmąjį Žagarės Vyšnių festivalį kilo britei Sarah Rabagliati, nes Žagarė nuo seno garsi savo vyšniomis. Ne žiemgališkos jos prigimties, bet, savo kilme būdamos pietų krašto vaisius, atsitiktinai įaugo į Žagarės žemę ir tapo ją garsinančia dalimi. 20 a. pradžioje Peterburgo turguje buvęs net atskiras žagarvyšnių skyrius, o vienas Rygos fabrikas iš žagarvyšnių gamino […]

Skaityti ›